Onze sponsors:

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 

concerten van het jubileumjaar 2020 verplaatst naar 2022


Afgelasting ‘Klein Concert’

Helaas heeft het bestuur van Toonkunstkoor Heerenveen wegens de dramatische Covid-omstandigheden moeten besluiten het ‘Klein Concert’ van 28 november af te gelasten. Het bedrag van  de betaalde entreekaarten zal  gerestitueerd worden.

 

ONDERSTAAND CONCERT IS HELAAS AFGELAST

'Klein Concert'

op zondag 28 november 2021, aanvang 15.00 uur, in TRINITAS, Coehoorn van Scheltingaweg 1 te Heerenveen.

Uitgevoerd wordt een tiental korte werken met rijke variatie van het muzikale landschap. Op het repertoire staan werken van Edward Elgar, G.A. Rossini, M. Duruflé, S. Rachmaninov, G.F. Handel; J.G. Rheinberger, Knut Nystedt, C.V. Stanford, G. Fauré en J.S. Bach.

Begeleiding: Jan de Roos, piano; Fedde Tuinstra, orgel

Muzikale leiding: Pauli Yap

Coronamaatregelen: gevraagd wordt een QR-code, op basis van vaccinatie of een negatieve testuitslag. Om de kans op besmetting te verkleinen zal de tussenruimte tussen de koorleden groter zijn dan normaal het geval is bij onze concertuitvoeringen. Daarnaast bieden we het publiek de mogelijkheid om ook één of twee stoelen tussenruimte te nemen ten opzichte van hun buurman of -vrouw.

Zaal open vanaf 14.30 uur. Er is geen pauze en de nazit hebben we helaas moeten annuleren. Wij verzoeken u een mondkapje te dragen bij binnenkomst en verlaten van de concertzaal. 

Bij onverhoopte annulering van het concert wordt de toegangsprijs gerestitueerd.


In verband met de beperkingen door Corona zijn we in ons jubileumjaar 2020 niet in staat geweest ons 150-jarig jubileum te vieren met mooie concerten.

Ook in 2021 lukte het in verband met het Coronavirus niet om de concerten goed voor te bereiden. We hopen dat het in 2022 wel gaat lukken om de twee jubileumconcerten te geven.

Daarvoor hebben we twee data:

zondag 27 maart 2022 voeren we de Johannes Passion van J.S. Bach uit. Solisten zijn:
Kitty de Geus- sopraan, Netty Otter - alt, Jeroen de Vaal - tenor (evangelist en aria's), Ben Brunt - bas (Christuspartij), Martijn Sanders - bas (aria's), 
Orkest: The Northern Consort
Het geheel staat onder leiding van Pauli Yap

zondag 20 november 2022 staat de Paulus van F. Mendelssohn op het programma. Solisten zijn dan:
Johannette Zomer - sopraan, Maarten Koningsberger - bariton
Orkest: Het Promenade Orkest
Algehele leiding: Pauli Yap

Beide concerten beginnen om 15.00 uur in Trinitas in Heerenveen.  

Onze sponsors:

Login voor leden

Als lid van het Toonkunstkoor hebt u toegang tot het besloten deel van de website. U kunt hieronder inloggen met deze gegevens.