Onze sponsors:

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

Welkom in het muzikale domein van 

    foto: Margriet Fotografie  

► zingen met de familie Bach

Na een lange warme zomer zijn we ontwaakt uit de vakantieslaap. Het seizoen is begonnen met de Culturele Uitmarkt in het centrum van Heerenveen. Toonkunstkoor Heerenveen presenteerde zich middels een informatiestand op de Lindegracht.

    

De repetities zijn hervat voor ons decemberconcert 'Kerst met de familie Bach'. 16 december wordt in Trinitas uitgevoerd het Magnificat van C.Ph.E. Bach en de delen 4 en 6 uit het Weihnachtsoratorium van J.S. Bach. De kaartverkoop is gestart op 1 november, u kunt e-tickets bestellen via de menutab 'kaartverkoop' hierboven.

Kom vrijblijvend kennismaken met het Toonkunstkoor. Belangstelling? Graag aanmelden via secretaris@toonkunstkoorheerenveen.nl. U bent welkom  vanaf 19.30 uur, de repetitie begint om 19.45 uur. Lokatie: Trinitas, C. van Scheltingaweg 1.

 


►Concert

27 mei klonk ons voorjaarsconcert in Trinitas, met o.a. de Missa in C van W.A. Mozart. We kijken met veel voldoening terug op deze dag. Dank zijn we verschuldigd aan ons trouwe publiek, aan de vrijwilligers die mee zorgden voor een goed verloop, en aan de gastvrije medewerkers van Trinitas.
Hieronder een overzicht van het uitgevoerde repertoire. 

                                   


► 'Vrienden van Toonkunstkoor Heerenveen' 

Wilt u ons steunen?
Dat kan voor € 30,- of € 50,- per jaar.

U kunt zich aanmelden via  of bellen met Sigrid Houtsma 06-42547899 of met Martzen Dijkstra 0513-622712.

Alles over 'Vriend' zijn vindt u op pag. 'Vrienden van Toonkunstkoor Heerenveen' 


► SponsorKliks

Help ons aan meer inkomsten zonder dat het u iets kost!

Links in de marge ziet u een button van SponsorKliks. Daarmee kunt u ons koor gratis sponsoren. Hoe? Door op de button te klikken verschijnt een ‘portal’, een overzicht met een enorme keus aan webwinkels, waaronder de grote bekende. Hier klikt u op het bedrijf van uw keuze en plaatst u uw bestelling.

Elke aankoop  levert nu het koor een commissie op, terwijl u dezelfde prijs betaalt, alsof u de webwinkel rechtstreeks bezoekt.

Doe hetzelfde als u een restaurant reserveert, een pizza bestelt, uw boodschappen wilt laten bezorgen, of een vakantie gaat boeken. Door via onze webpagina op de SponsorKliks-button te klikken kunt u terecht bij 4.500 webwinkels en restaurants waarbij elke bestelling of reservering de verenigingskas geld oplevert. Vraag ook aan familie en vrienden hun Sint- en Kerstaankopen via deze button te doen!

Zo is het sponsoren van Toonkunstkoor Heerenveen heel makkelijk geworden: gratis voor u, en lucratief voor het koor.

Help ons aan meer inkomsten zonder dat het u iets kost!

Bedankt namens Toonkunstkoor Heerenveen


► november 2017  2x  Requiem van Giuseppe Verdi

12 en 19 november voerden we het Requiem van Verdi uit, samen met de Oratorium Vereniging Bolsward. Geweldige concerten mmv het Promenadeorkest. Hieronder een aantal recensies en een beeld vanuit De Lawei.

Een prachtig toneelbeeld van de uitvoering op 12 november in De Lawei te Drachten. Ruim 700 bezoekers luisterden ademloos naar het 'gedoseerde drama'.

De recensent van het Friesch Dagblad had blijkbaar niet gezien dat we een vrouwelijke dirigent hebben!

19 november vond de 2e uitvoering plaats in de Martinikerk te Bolsward. De 600 bezoekers woonden een prachtige uitvoering bij. 


► Oratorium 'Annelies', gebaseerd op het dagboek van Anne Frank

Delen uit Whitbourn's oratorium over Anne Frank voerden we uit op 30 april 2017 in Sneek en als Herdenkingsconcert op 4 mei in Heerenveen in de RK-kerk. De muziek werd afgewisseld met voordrachten uit haar Dagboek. Tijdens de uitvoering zijn een aantal lichtbeelden vertoond van Anne en het Achterhuis.
Whitbourn heeft in deze compositie op treffende wijze het drama rond de familie Frank weergegeven.
Anne's filosofieën, onzekerheid en angst worden invoelbaar, evanals de dreiging van het naderend onheil. Koor, instrumentalisten en soliste o.l.v. Pauli Yap brachten het publiek in tranen met een uitvoering die de spanning liet voelen tussen de ingetogenheid van Anne's dromen en hoop, tegenover onze kennis van de afloop.  


► Facebook

Bezoek de Facebooksite van Toonkunstkoor Heerenveen. Geef een like, word 'volger', plaats een bericht: zie facebooksite


► ledenpagina's

koorleden: log in en let op de Bestuursmededelingen en het Prikbord


 


Onze sponsors:

Login voor leden

Als lid van het Toonkunstkoor hebt u toegang tot het besloten deel van de website. U kunt hieronder inloggen met deze gegevens.