Fedde Tuinstra is geboren te Heerenveen in 1965. Na de muziekschool is hij orgel en kerkmuziek gaan studeren aan de Conservatoria van Groningen en Arnhem. In 1989 volgde hij de Kurt Thomascursus voor koordirectie te Den Haag. In 1990 is hij afgestudeerd aan het Conservatorium te Arnhem voor orgel bij Theo Jellema en in 1991 voor kerkmuziek bij onder anderen Bert Matter en Gijs van Schoonhoven. Daarna heeft hij orgel gestudeerd bij Stef Tuinstra aan de Noord Nederlandse Orgel Academie te Groningen.
 Momenteel is hij werkzaam te Heerenveen als organist, pianist, muziekleraar en dirigent. Hij is directeur van Muziekcentrum ‘De Speeldoos’ te Heerenveen. Hij is de motor van de Stichting Orgelcomité, welke stichting regelmatig (orgel) concerten organiseert. Fedde is onze vaste repetitor-pianist. Deze functie bekleedt hij eveneens bij de COV’s te Steenwijk en Heerenveen. Hij heeft aan talloze concert-uitvoeringen meegewerkt.

Onze sponsors:

Login voor leden

Als lid van het Toonkunstkoor hebt u toegang tot het besloten deel van de website. U kunt hieronder inloggen met deze gegevens.