Onze sponsors:

 

SponsorKliks, gratis sponsoren!

 Schaar u bij onze 'Club van 100'

Toonkunstkoor Heerenveen telt 70 leden die één passie delen: het uitvoeren van grote koorwerken. Oratoria, passies, missen, requiems. November 2020 bestond het koor 150 jaar. De bijbehorende festiviteiten zijn verschoven naar 2022. Het koor is uitgegroeid tot een van de beste van Friesland, met dank aan onze dirigente Pauli Yap. Door haar muzikaal-artistiek talent heeft zij het koor op het huidige hoge niveau gebracht.

Voor de uitvoering van grote klassieke werken is het nodig goede solisten aan te trekken, en professionele instrumentele begeleiding. Om dit te financieren zijn de entreegelden niet toereikend. Bovendien zijn de laatste jaren de bijdragen van gemeente en provincie drastisch geslonken.


Daarom is het onze ambitie een permanente concertreserve te vormen waardoor vrijmoediger, en meer artistiek verantwoord geprogrammeerd kan worden.


Om dit mogelijk te maken, bouwen wij aan een kring van cultuurliefhebbers rond Toonkunstkoor Heerenveen.
Van harte nodigen wij ook u uit lid te worden van onze ‘Club van 100’. Het lidmaatschap kost € 100,- per jaar en we vragen u daarbij minimaal drie jaar lid te blijven. U krijgt er het volgende voor terug:

-              per concert één gratis toegangskaart 

-              twee gereserveerde plaatsen voor ieder concert 

Het koor viert in 2022 het uitgestelde 150-jarig jubileum. Dat wordt gevierd met opvallende concerten en extra publiciteit rond het koor en de sponsors: een mooie bonus als u nu lid wordt van onze 'Club van 100'.
Voor aanmelding kunt u een e-mail sturen aan .
Bij voorbaat dank!

Onze sponsors:

Login voor leden

Als lid van het Toonkunstkoor hebt u toegang tot het besloten deel van de website. U kunt hieronder inloggen met deze gegevens.